Main Menu

Villanyszerelés új utakon

Sokan azt gondolják, kicseréljük a fényforrásokat ledesre és kész is vagyunk. Azért nem ennyire agyszerű a dolog. A ledes technológia rohamos fejlődése új, a led fényforrásokra épülő lámpákat, csillárokat, led paneleket hozott a lámpapiacra.

Bővebben: Villanyszerelés új utakon
Milyen fűtési rendszert válasszak?

Úgy gondolom, Olvasóim között sokan vannak, akik építkezés vagy felújítás előtt állnak. Ilyenkor az otthonuk szépsége mellett nem elhanyagolható tényező, hogy megfelelő hűtési/fűtési rendszert válasszanak.

Bővebben: Milyen fűtési rendszert válasszak?
Amikor beteg az otthonunk

20-25 évvel ezelőtt figyeltek fel először arra, hogy bizonyos épületekben tartózkodó személyek viszonylag enyhe, de hasonló betegségtüneteket mutattak.

Bővebben: Amikor beteg az otthonunk
Mitől okos a tégla

Amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla nem csak egy a sok-sok építőanyag közül, hanem energetikai szempontból kulcsfontosságú, hiszen télen házunk falán a fűtési energia kb. 30%

Bővebben: Mitől okos a tégla
Különleges beltéri penész

Számtalan eredménytelen módszer után egy nanotechnológiás fejlesztésnek köszönhetően végre házilag is száműzhető a penész a falról. Mielőtt azonban megosztanám Önnel a megoldás részleteit, először nézzük, hogy miként alakul ki a falpenész.

Bővebben: Különleges beltéri penész