Main Menu

Hidegburkolat I.

Hidegburkolat I.

Hidegburkolat: ez a név tökéletesen illik arra a burkolatfajtára, amit illet, hiszen mind tapintásra, mind látványra valóban hideg. Mégis vannak helyiségek, amiket nem tudunk – és nem is lehet – elképzelni nélküle.

Bővebben: Hidegburkolat I.
Télikert tervezés

A csupa üveg télikert teljes felületén fürdik a nap fényében, amit a környező falak és a padló meleg formájában vesz fel és sugároz vissza a helyiségbe. Ezáltal nagyon kellemes klíma alakul ki és fűtési energia is megtakarítható.

Bővebben: Télikert tervezés
A tégláról

A tégláról

Magyarországon a legelterjedtebb falazóelem vitathatatlanul a tégla. A kultúránkba erősen beágyazódott az „én házam az én váram” szemléletnek a mai napig ez felel meg a legjobban.

Bővebben: A tégláról
Alumínium redőnyök

Fontos teendők az alu redőny szerelése előtt Mielőtt a kiválasztott alu redőnyt beszereltetnék, el kell döntenünk, hogy rejtett vagy látszó tokos megoldás lesz-e a legjobb. A rejtett toknál ugyanis a tok helyét az ablak fölött ki kell alakítani. Ezzel

Bővebben: Alumínium redőnyök
Bejárati ajtó választása

Bejárati ajtó választása

Mikor az ember bejárati ajtót választ, azt gondolja, elérkezett élete egyik legkönnyebb feladatához. Aztán meglátja, hogy hány és hányféle ajtó létezik, és elkezd gondolkodni: vajon melyik felel meg az igényeimnek? Hiszen ez egy életre szóló választás!

Bővebben: Bejárati ajtó választása
Laminált padlókról

A burkolat kiválasztásánál a legfontosabb szempont a kopásállóság és a megjelenés. De mit jelent a kopásállóság? Ez az a tényező, mely az igénybevétel erőssége szerint sorolja osztályba a burkolatokat. A burkolat gyártója a termék csomagolásán feltünte

Bővebben: Laminált padlókról
Kivitelező kiválasztása

Ahhoz, hogy a gondosan elkészített tervek valósággá váljanak, legfontosabb a megfelelő szakemberek, a megbízható kivitelezők megválasztása. Ebben a kérdésben érdemes tanácsot kérni építészünktől.

Bővebben: Kivitelező kiválasztása
Hőszigetelés

A jó hőszigetelés megakadályozza az épület hőveszteségét, ezáltal rengeteg energia megtakarításához járul hozzá. Az új építésű házakban ezért érhet el akár 60-70%-os energia-megtakarítást a régi épületekkel szemben.

Bővebben: Hőszigetelés